Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Jacob Catslaan in Leiden

  • 96 m2
  • 4 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct beschikbaar een tussenwoning aan de Jacob Catslaan gelegen in de Lage Mors te Leiden. De woning heeft een oppervlakte van 96m2 en telt in totaal 3 slaapkamers. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van Leiden centrum, Het Bio Science Park en uitvalswegen A44 en A4.

Entree op de begane grond in de hal, welk toegang biedt tot de gang. De woonkamer beschikt over authentieke ensuite deuren waardoor er een goede afscheiding mogelijk is tussen de woon en eetkamer. De woonkamer is verder voorzien van openslaande deuren naar de tuin en heeft een werkzame open haard. Vanuit de gang is eveneens de keuken ook de badkamer te betreden. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en inloopdouche. De keuken is uitgerust met een oven, 4 pits gasfornuis, een vaatwasser en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is ook de tuin te betreden en waar een achterom op verzoek te realiseren is.
Vanuit de gang is via de trap de overloop op de eerste verdieping te bereiken, waar twee slaapkamers zich bevinden. Via de trap is de zolder te betreden welk voldoende ruimte biedt voor opslag en waar ook de derde slaapkamer zich bevindt.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1450,00 inclusief G/W/E exclusief Tv/I/gemeentelijke heffingen.
De woning leent zich niet voor studenten delers.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Leiden
Wijk/buurt: Lage Mors
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart