Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Langebrug in Leiden

  • 58 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gerenoveerde gemeubileerde bovenwoning gelegen midden in het centrum van Leiden.
Het Backersgilde Huys is een rijksmonument, een pareltje in de binnenstad van Leiden dichtbij de stadhuistoren. De zonnige historische voorgevel aan de Langebrug ligt op het zuidwesten.

Indeling Begane grond: De begane grond maakt grotendeels deel uit van het pand, maar dient tevens gedeeltelijk als toegang voor de twee achterliggende woningen, geregeld via een servituut/erfdienstbaarheid. De woning heeft op de begane grond een tweede voordeur met daarbij een entreeruimte en de trap naar de eerste verdieping.

1e etage; Op deze verdieping bevinden zich een viertal ruimten, een overloop, de slaapkamer, de badkamer en een technische ruimte.
De slaapkamer heeft een parketvloer met visgraatmotief en een balkenplafond. Trap naar 2e etage, toegang open keuken v.v. 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast/vriezer, oven/magnetron. gootsteen met kraan en voldoende opbergruimte. Toegang naar woonkamer. Houten trap naar vide die gebruikt kan worden als thuiskantoor of opberg vliering, aan de overzijde bevind zich ook een opberg vliering.

De huurprijs bedraagt €1295,00 per maand excl. gas water elektriciteit en gemeentelijke heffingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Dubbel Bovenwoning
Stad Leiden
Wijk/buurt: Pieterswijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart