Rental Property for rent: no longer available Langestraat in Leiden

  • 108 m2
  • 2 rooms
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Leiden. You can contact the advertiser if you have any questions.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Wonen op een unieke locatie in het centrum van Leiden met de drukte van de binnenstad op loopafstand. Per 1 oktober is dit getransformeerde sfeervolle 3-kamer pakhuis (waarvan 1 slaapkamer) beschikbaar. Het pakhuis is gebouwd in 1875, in 2003 geheel gerenoveerd, in de tussentijd goed onderhouden en biedt verrassend veel ruimte.

Indeling;
Entree, hal met mogelijkheid tot een garderobe. Via de hal kom je in de benedenkamer (18 m2) met origineel houtenbalken plafond, een grote inbouwkast en een deur naar de gang. Deze kamer kan fungeren voor verschillende doeleinden en is perfect geschikt als atelier of thuiswerkplek. De pakhuisdeuren zijn nog altijd werkzaam en geven de ruimte een unieke uitstraling.
De gang biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste etage en tot de slaapkamer in het achterhuis. De slaapkamer is ruim opgezet en beschikt over een inloopkast en badkamer en-suite, deze is uitgerust met twee wastafels, een douche en een ligbad. In de badkamer is tevens een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken welk is uitgerust met een koelkast, gasfornuis, oven en vaatwasser. De keuken heeft een openslaande deur naar een groot zonnig dakterras met houten vlonders en een karakteristiek uitzicht.

De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor €1595,00 exclusief gas, water, elektra, televisie en internet. In de huurprijs is €50,00 voor stoffering en witgoed inbegrepen.
De woning leent zich niet voor woning-delers.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Leiden
District/Neighbourhood: Havenwijk-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map