Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Gortestraat in Leiden

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Per direct beschikbaar dit karakteristieke wevershuisje, centraal gelegen in het stadshart van Leiden, direct nabij de singel, het Plantsoen en het Levendaal, op loopafstand van diverse restaurants, winkelstraten en openbaar vervoer. Het betreft een Gemeentelijk monument welke volledig gerenoveerd is en voorzien van een nieuwe keuken.

Entree met kleine garderobe en meterkast. De zonnige, lichte woonkamer is voorzien van authentieke balkenplafond, houten vloer en open houten trap naar de eerste etage. Nieuwe keuken met voldoende kastruimte, koelkast, fornuis, afzuigkap, combi-magnetron em vaatwasser. Een kleine bijkeuken van 1.5x2m. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang naar de binnenplaats achter het huis.

Overloop met wasmachine. Badkamer voorzien van douche, wastafel en nieuwe toilet. Aan de voorzijde van deze verdieping vindt u de lichte slaapkamer met houten vloeren. Een bergvliering is bereikbaar via een vaste trap.

De woning wordt gemeubileerd aangeboden voor €1245,00 exclusief gas/water/elektra/televisie/internet/gemeentelijke heffingen.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Leiden
Wijk/buurt: Levendaal-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart