Jelle zoekt een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

Jelle zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement in Leiden

  • Kamer / Huurwoning / Studio / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 23 Per direct

Hi,

Mijn naam is Jelle en kort na mijn geboorte op 25 mei in het jaar onzes heren 2003 was al duidelijk dat ik echt een leuk kind zou zijn. Tot het genoegen van ouders jankte ik namelijk amper en konden zij lekker wat eten (pannenkoeken volgens mij) terwijl ik lag te slapen. Sindsdien ben ik volgens hen een genot geweest als kind (aldus mijn moeder), dus als ik hen na negentien jaar nog niet gek heb kunnen maken dan denk ik dat wel redelijk fijn ben om mee samen te wonen. Ik zoek gewoon een stel leuke mensen die mij hopelijk net zo leuk zullen vinden als mijn ouders me vinden.

Naast het feit dat ik natuurlijk super leuk ben om mee samen te wonen kom ik graag in beweging en hockey ik in Den Haag bij Klein Zwitserland in een studententeam. Naast het twee keer (soms één keer, als naar training gaan net iets te zwaar is) in de week hockeyen ga ik ook nog wel eens naar de sportschool of een eindje hardlopen. Ondanks mijn excellente uithoudingsvermogen (is geen leugen!) en mijn aangeboren leukheid moet ik wel waarschuwen voor het feit dat ik een redelijk sarcastisch persoon ben en soms wat te fanatiek ben bij bordspelletjes.

Tenslotte ben ik uiteindelijk een best wel makkelijk persoon die ook wel houdt van af en toe dingetjes opruimen en de afwas doen (ookal hebben we daar tegenwoordig vaatwassers voor). Dus als iemand nog een moderne huisman zoekt dan ben ik daar wel voor over te halen.
:)

Algemene informatie: Jelle
  Man, 21 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Geschiedenis (UNIVERSITEIT)
  Lid van HSVL